Terug naar overzicht


Vacature specialist botanische macroresten


13 november 2019

Heb je kennis van botanische macroresten in Nederland en Vlaanderen? Wil je jouw kennis toepassen en verder uitbouwen? Maak je anderen graag enthousiast voor je vakgebied? Dan zijn wij op zoek naar jou als versterking van ons team!

Wie zijn wij:

BIAX is een onafhankelijk onderzoeksbureau waar alle botanische subspecialismen samenkomen. Wij zijn een maatschap bestaande uit twaalf archeobotanisch specialisten en archeologen met kennis over pollen, macroresten, hout, houtskool, aankoeksel en nog veel meer. Onlangs hebben we ons 25-jarig jubileum gevierd en zijn daarmee één van oudste archeologische onderzoeksbureaus van Nederland. Wij zijn een enthousiast team met gedreven mensen en hebben een platte organisatiestructuur. Wij zijn gecertificeerd voor het uitvoeren van specialistisch onderzoek conform de KNA en hebben kwaliteit hoog in het vaandel. Meer weten? Kijk op www.biax.nl of bel ons op 075 - 616 10 10.

Wie zoeken wij:

Wij zoeken een afgestudeerde of gepromoveerde botanisch specialist met een opleiding in de biologie, archeologie, aardwetenschappen of fysische geografie met kennis van en ervaring in de archeologie en archeobotanie van Holoceen West-Europa in het bijzonder. Bij voorkeur ben je geregistreerd als (Senior) KNA Specialist. Kennis van botanische macroresten is een must, andere materiaalgroepen is een grote pré. Je waardeert en analyseert zelfstandig botanische macroresten en rapporteert de gegevens in het Nederlands conform de KNA-voorschriften (vaak samen met je directe collega's). Je bent nieuwsgierig, niet bang om te vragen en kunt goed communiceren met het team, opdrachtgevers en vakgenoten.

Wat bieden wij:

Wij bieden jou een scala aan interessante projecten, voornamelijk uit Nederland en Vlaanderen. Er heerst een prettige werksfeer in een team met een brede kennis. Contracttype is bespreekbaar, evenals de salariëring die afhankelijk zal zijn van opleiding, werkervaring en actorschap. Je reiskosten van en naar je standplaats Zaandam worden geheel vergoed. Je werktijden zijn in overleg flexibel door jou in te delen. Indien de klik wederzijds is en je werkt naar tevredenheid van BIAX en opdrachtgevers, is er een mogelijkheid om in de toekomst toe te treden tot de maatschap.

Interesse? Stuur een CV en motivatie voor 30 november naar Frederike Verbruggen (verbruggen [at] biax.nl)